ANIMA d.o.o.
Početna  |  Prodavnica  |  Registracija  |  Kontakt  |  Vaša korpa je prazna
Mala sveznalica
Matematika
Fizika
Hemija
Biologija

 

 

 

Hemija

Programi su prevashodno namenjen ucenicima za rad kod kuce, ali ih mogu koristiti i nastavnici hemije u osnovnim školama za pripremu nastave, za kreiranje domacih zadataka, teorijskih i racunskih testova, kao i za pripremu materijala za razlicite nivoe takmicenja.

Sadržaj nastavnog materijala je prikazan u formi postavljenih pitanja i zadataka, koje prate detaljni odgovori i rešenja sa kvalitetnim ilustracijama. Programi omogucavaju brz i jednostavan pristup sadržajima. Pitanja i zadaci su grupisani po nastavnim oblastima, odnosno nastavnim jedinicama (lekcijama). Za svaku lekciju programi nudi skup pitanja i zadataka, tematski i metodicki obradenih, tako da daju odgovore na sva bitna pitanja: od definicija osnovnih pojmova i zakona, preko jednostavnih i nešto komplikovanijih kvalitativnih pitanja, pa sve do teških racunskih zadata. Ovaj deo sadržaja nazivamo vežba.

Pored vežbe, za svaku nastavnu oblast dati su po dva teorijska ili jedan racunski test i jedan teorijski test. Oni pružaju mogucnost provere stecenog znanja ucenika, kako u teorijskom delu, tako i na polju rešavanja racunskih zadataka. Ovi testovi, i po težini i po obimu, predstavljaju reprezentativne primere testova kakve nastavnici najcešce zadaju u okviru pisane provere znanja u školi.

 

 Izdvajamo iz ponude

 
.