ANIMA d.o.o.
Početna  |  Prodavnica  |  Registracija  |  Kontakt  |  Vaša korpa je prazna
ecdL
Microsoft Office
Internet
Programiranje
Operativni sistemi
Multimedia
CAD & Design
E-Commerce

 

 

 

Operativni sistemi

Šta je Evropska računarska vozačka dozvola - ECDL?
 
ECDL je jedini sistem IT obrazovanja koji podržavaju državne institucije. Drugim rečima, bez ECDL diplome se ne može konkurisati za posao u javnim preduzećima, državnoj upravi, opštinama itd. a mi možemo da ponudimo ubedljivo najpovoljnije uslove za sticanje ove diplome. Kandidati koji žele da dobiju diplomu mogu da se prijave za polaganje ispita u bilo kom ovlašćenom ECDL Testnom centru u svetu, da polažu redosledom kojim žele i da nakon svih položenih ispita dobiju sertifikat koji je priznat u celom svetu.

Često u novinama vidimo ponude za zapošljavanje u kojima je jedan od uslova konkursa, "poznavanje rada na računaru." Kako nigde nije definisano šta se pod tim uslovom podrazumeva, često se dovode u nedoumicu, oni koji traže posao, ali i oni koji ga nude. Iz ostalih uslova konkursa se može zaključiti da se zahteva poznavanje rada na personalnom računaru i određenih korisničkih aplikacija, radi efikasnijeg obavljanja poslova određenog zanimanja, a ne za profesionalno bavljenje informatikom. Evropska kompjuterska vozačka dozvola (ECDL) je vodeći svetski sertifikacioni program kompjuterskih veština za krajnje korisnike. Ona je međunarodno poznata kao opšte prihvaćeno merilo za krajnje korisnike kompjuterskih veština i vodeći je sertifikat koji treba da bude usvojen od strane vlada, međunarodnih organizacija i sličnih korporacija. ECDL potvrđuje da je onaj ko dobije diplomu potpuno kompetentan za korišćenje personalnog računara i opštih kompjuterskih aplikacija i da poznaje suštinske IT koncepte. ECDL nastavni program je jedinstven po tome što je osmišljen tako da bude potpuno nezavisan od prodavca. To pruža kandidatima fleksibilnost i slobodu u sticanju ovih veština i njihovoj sigurnoj primeni u bilo kom softverskom okruženju.

ANIMA d.o.o. poseduje sertifikat koji potvrđuje da su multimedijalni kursevi u potpunosti prilagođeni ECDL nastavnom programu i oni se nalaze na spisku odobrene literature.

 

 Izdvajamo iz ponude

 
.